ACH IMPEX ZRT.

Égőpaszták

próba

  • 1
ÉGŐPASZTA 5L / 4KG

VP0001

Alapanyag: Etanol oldat.

Az égőpaszta gél állagú, színtelen és szagtalan. Viszonylag magas a gyulladáspontja.

Tárolás: 

Hőtől, nyílt lángtól távol tartandó. Hűvös, száraz, jól szellőző helyen, az eredeti zárt csomagolásban tárolandó 50 °C alatt.

Szállítás

AZ égőpasztákat speciális ADR szabályozott kartonokban kell szállítani és tárolni. Ezek a kartonok egy nehezen éghető anyaggal vannak bevonva vagy átitatva. Éppen ezért csak gyártói egységkartonokban lehet tárolni és szállításra tovább adni. Tehát nem bonthatók meg! Megbontva értékesíteni csak végfelhasználók felé lehet.

VP0001 vödrös 5L/4kg 4db/karton  

VP0002 fémdobozos 200g 36db/karton Korlátlanul szállítható.

Használata

A vödrös égőpasztából kanállal ki kell venni a szükséges mennyiséget. A fedelet minden esetben jól vissza kell zárni. A fémdobozos égőpasztának le kell pattintani a fedelét és a gélt meg kell gyújtani. Nem szükséges kiszedni a fém dobozból. Használat után a tető visszazárandó. A 200gr-os paszta égési ideje kb 3-3,5 óra. Az égőpaszta nem csak chafingek melegítésére használható. Szabadtéri tűzgyújtás vagy kandalló begyújtásához is megfelelő.

REACH/CLP

A Reach a a vegyi anyagok előállítására és felhasználására vonatkozó rendelet. 2007. június 1-jén lépett életbe, bevezetése 2018-ig fokozatosan történt. Ez az egyik legösszetettebb és legfontosabb rendelete az EU-nak. Hatását még az EU-n kívül is érezni. Célja a vegyi anyagok regisztrációja és nyomon követése. A CLP-s biztonsági adatlap is ennek megfelelően készült el. Ez szabályozza a címkézést és csomagolást. Aminek szintén egységesnek kell lennie az Unióban. Emiatt változtak a termékeken lévő címkék feliratai és piktogramjai.

(CLP= Classification, Labelling and Packaging= Osztályozás, címkézés és csomagolás)

(REACH= Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals= Vegyi anyagok regisztrációja, értékelése, engedélyezése és korlátozása)

 
Cikkszám VP0001
Karton: 4 db
Kisgyűjtő 4 db
Az ár megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
ÉGŐPASZTA 200 G FÉMDOBOZOS

VP0002

Alapanyag: Etanol oldat.

Az égőpaszta gél állagú, színtelen és szagtalan. Viszonylag magas a gyulladáspontja.

Tárolás:

Hőtől, nyílt lángtól távol tartandó. Hűvös, száraz, jól szellőző helyen, az eredeti zárt csomagolásban tárolandó 50 °C alatt.

Szállítás

AZ égőpasztákat speciális ADR szabályozott kartonokban kell szállítani és tárolni. Ezek a kartonok egy nehezen éghető anyaggal vannak bevonva vagy átitatva. Éppen ezért csak gyártói egységkartonokban lehet tárolni és szállításra tovább adni. Tehát nem bonthatók meg! Megbontva értékesíteni csak végfelhasználók felé lehet.

VP0001 vödrös 5L/4kg 4db/karton  

VP0002 fémdobozos 200g 36db/karton Korlátlanul szállítható.

Használata

A vödrös égőpasztából kanállal ki kell venni a szükséges mennyiséget. A fedelet minden esetben jól vissza kell zárni. A fémdobozos égőpasztának le kell pattintani a fedelét és a gélt meg kell gyújtani. Nem szükséges kiszedni a fém dobozból. Használat után a tető visszazárandó. A 200gr-os paszta égési ideje kb 3-3,5 óra. Az égőpaszta nem csak chafingek melegítésére használható. Szabadtéri tűzgyújtás vagy kandalló begyújtásához is megfelelő.

REACH/CLP

A Reach a a vegyi anyagok előállítására és felhasználására vonatkozó rendelet. 2007. június 1-jén lépett életbe, bevezetése 2018-ig fokozatosan történt. Ez az egyik legösszetettebb és legfontosabb rendelete az EU-nak. Hatását még az EU-n kívül is érezni. Célja a vegyi anyagok regisztrációja és nyomon követése. A CLP-s biztonsági adatlap is ennek megfelelően készült el. Ez szabályozza a címkézést és csomagolást. Aminek szintén egységesnek kell lennie az Unióban. Emiatt változtak a termékeken lévő címkék feliratai és piktogramjai.

(CLP= Classification, Labelling and Packaging= Osztályozás, címkézés és csomagolás)

(REACH= Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals= Vegyi anyagok regisztrációja, értékelése, engedélyezése és korlátozása)
Cikkszám VP0002
Karton: 36 db
Kisgyűjtő 36 db
Az ár megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
  • 1