ACH IMPEX ZRT.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy kizárólag viszonteladókat, általunk előzetesen regisztrált partner cégeket áll módunkban kiszolgálni! A mintatermeink látogatására előzetes időpont egyeztetést követően van lehetőség. Időpont egyeztetéshez, kérjük vegye fel a kapcsolatot területileg illetékes üzletkötőjével. 

My name is Erik Czinger and I’m responsible for our international partners and export sales.

My goal is to make our products available abroad. If you have any questions related to our products, orders, please approach me in English or Hungarian. The geographical distance cannot be an obstacle to our successful partnership.

We will be your partner in development from thousands of kilometers too.


A nevem Czinger Erik, és én felelek cégünk külföldi ügyfeleiért és az export értékesítés megvalósításáért.

Célom, hogy vállalatunk termékeit széles körben külföldön is elérhetővé tegyem. Bármilyen termékhez, megrendeléshez kapcsolódó kérdés esetén állok rendelkezésükre magyar és angol nyelven is. A földrajzi távolság nem lehet akadálya a közös, eredményes együttműködésnek.

Partnerei leszünk a fejlődésben akár több ezer km-ről is!

A közétkeztetésben dolgozó szakemberek, Élelmezésvezetők számára nyújtok segítséget, adok tanácsot. Célom, hogy a közétkeztetésben dolgozóknak ne legyen kérdés, mit, kitől és hogyan szerezzenek be.

Major Dániel vagyok és a vendéglátás útvesztőiben bolyongóknak segítek kiutat találni.

Célom, hogy a vendéglátás és GASTRO területen dolgozó vállalkozások mindennapjait megkönnyítsem. Hogy a forgalmukat növelni, kiadásaikat pedig csökkenteni tudják. Hogy a megfelelő termékeket tartsák a polcaikon és a szükséges készleteket a raktáraikban. Abban is segítek, hogy elérjék céljaikat és év végén egy sikeres időszakra, együttműködésre tekinthessenek vissza.

Ha még nem partnerünk vegye fel velem a kapcsolatot és biztosan hasznos tanácsokkal és megfelelő termékekkel tudok szolgálni az Ön vállalkozásának fejlődéséhez.

"Nem az a lényeg, hogy az embernek ötletei legyenek, hanem az, hogy meglegyen a recept, hogyan használja fel ezeket az ötleteket." - M. Gladwell

Dóczi Ildikó vagyok, az ACH Impex Zrt. kreatív-hobbi termékmenedzsere. Feladatom, hogy támogassam a kreatív elképzelések megvalósítását. Ehhez széles és igényes termékszortimentet nyújtunk partnereink számára, ügyelve arra, hogy a készletek mindig rendelkezésre álljanak.

Ismerje meg Ön is kínálatunkat, ötleteljünk együtt! Forduljon hozzám bizalommal, legyen partnerünk még ma.

Dékány Zoltán vagyok és segitséget nyújtok partnereinknek ajándék kínálatuk bővitésében.

Célom, hogy partnereink minél szélesebb, igényesebb választékkal tudják kiszolgálni vásárlóikat.

Ha még nem állunk kapcsolatban keressen bizalommal, hogy együtt érjük el kitűzött céljaikat.

Maros Marianna vagyok, a nemzetközi szállítmányozások szakértője.

Minden nemzetközi fuvart, ami úszik, gurul, vagy zakatol, én szervezek! Én tartom fenn a jó kapcsolatot a fuvarozó partnereinkkel, a gyártóinkkal. Minden nemzetközi fuvarozással, logisztikával kapcsolatos dologban otthon vagyok, és nagy örömmel viszem ezeket a feladatokat!

Célom, hogy a lehető legjobb megoldást találjam meg a nemzetközi fuvarozás területén a partnereimmel közösen.

Kifejezetten hálás feladat ilyen széles portfólióval dolgozni. Kifogyhatatlan ötletek végtelen tárháza, forradalmasító kialakításban tálalva. Partnereink különleges igényeit szem előtt tartva segítjük értékesítési metódusaikat, folyamatos marketing támogatást nyújtva. Legyen szó egyedi displayről, plakátról, molinóról, az ötleteknek csak a képzelet szabhat határt. Forduljon hozzám bizalommal, hogy közösen emelhessük vállalkozásának nívóját!

Hozzám tartoznak a hypermarketek és üzletláncok. Kérje hyper- super ajánlatomat, amit az Ön igényeihez igazítok, legyen szó bármiről.

Kajos Bernadett vagyok, Projektmenedzser.

Egy projekt soha nem megy végig magától, ezért a munkám szervező és végrehajtó egyben. Hiszen a cél közös: a projekt eredményessége a kezdetektől egészen az utolsó tollvonásig. Minden ezzel kapcsolatos szál Nálam fut össze, ezért a munkám elengedhetetlen része a hatékony és megfelelő kommunikáció.

Amennyiben úgy gondolja, hogy a célunk közös lehet, keressen bizalommal!

Minden termékről én készítem a weboldalunkra a fotókat, hogy önök valós képet kapjanak a termékeinkről.

Én gondoskodom arról, hogy a hozzánk személyesen ellátogató partnereink minden termékünket megtalálják a mintatermeinkben.

Egyeztessen időpontot területileg illetékes üzletkötőnkkel és látogasson el hozzánk.

Comenius szerint: „ A pénz jön és megy, a különbség csak annyi, hogy könnyebben megy, mint ahogyan jön.”

Feladatunk a gazdasági csapatban, a fenti kijentésre utalva, a pénzügyi egyensúly fenntartása. 16 éves tapasztalattal a hátam mögött  bátram kijelenthetem, hogy  a vállalati pénzügy és a számvitel  területének minden csínját-bínját ismerem, és szeretem, nem nagyon érhetnek meglepetések.

Mivel hivatásként tekintek a munkámra, nap mint nap lelkesen, és pozitívan vetem bele magam a pénzügyek rejtelmeibe.

Elvem az: a problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket. Én pedig nem nyugszom addig, amíg meg nem találom a megoldást! 

Az én feladatom a pénz megfelelő áramlásának biztosítása mely során partnereink esetleges pénzügyi kérdéseit fogadom és legjobb tudásom szerint kezelem. Én felelek a kintlévőségek megfelelő időben történő beérkezéséről.

Pénzügyi kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal.