Karrier

Csatlakozz lendületes csapatunkhoz!

 


A hazai nagykereskedelemben 20 éves múlttal rendelkező magyar tulajdonú cégcsoport számára

 

Export key account manager

 

munkatársat keresünk.

 

Vállalatunk széles palettán kínál vendéglátó ipari, háztartási és hobby termékeket viszonteladók részére. Többezer fajta cikket forgalmazunk, közkedvelt termékektől a professzionális termékekig. A cég nagykereskedelmi tevékenységét bővíti, ehhez export key account manager munkatársat keres.

 

Legfőbb feladatod a külföldi partnerek látogatása, melyhez elengedhetetlen az angol nyelv kommunikációképes használata. Ez magába foglalja a meglévő ügyfelekkel a kapcsolattartást és az új ügyfelek felkutatását is. Részt vehetsz rendezvények és kiállítások szervezésében, ami nagyban segít az ügyfélköröd ápolásában, növelésében. Természetesen némi adminisztráció is tartozik a munkakörödhöz, árajánlatok, szerződések készítése.

 

Ha key account manager-ként az egyik legfőbb szempontod, hogy jó minőségű termékekkel lásd el ügyfeleidet és jól szervezett háttérrel biztosíts számukra  kiszolgálást, akkor ezt garantáljuk neked.

Emellett, ha szeretnél szakmailag fejlődni és többnyelvű multikulturális környezetben dolgozni, amiért kiemelkedő fizetésben részesülhetsz, köztünk a helyed!

 

 

Jelentkezz most az alábbi gombra kattintva egy 15 perces kérdőív kitöltésével!

 

 

https://tech.interspeedia.com/jobs/21158.43982.40505

Minden jog fenntartva