Küldetésünk

Partnereink piaci jelenléte erősödjön -, üzleteik forgalma emelkedjen, vevőik száma nőjön - fejlesszék vállalkozásukat. 

Munkatársaink számára tisztes megélhetést, hosszú távú munkalehetőséget és szakmai fejlődési lehetőséget biztosítsunk. 

Hisszük, hogy a magyar fogyasztók is éppúgy megérdemlik a minőségi termékeket a saját otthonukban és a közvetlen környezetükben, mint nyugat-európai  társaik.
 
Megtalálni a minőségben és ár-érték arányban megfelelő termékeket a magyar vásárlóközönség számára.
Küldetésünknek tartjuk továbbá, hogy mint korrekt, etikus cég -, külkereskedelmi kapcsolataink révén – Magyarország pozitív, jó megítélését erősítsük. 

   Ennek érdekében a magyar piac számára felkutatunk olyan termékeket, melyekre a hazai piacon szükség van – biztosítjuk az ár-érték arányban legjobb háztartási, vendéglátó ipari, és hobby termékeket. Etikus és felelős kapcsolatot tartunk ügyfelekkel, munkatársakkal, beszállítókkal és befektetőkkel. 


       VÍZIÓNK: 

Egyre több egyedi termékfejlesztési igényt kiszolgálni. Mivel erősségünk az egyedi gyártatás.További értékeket, fenntartható jövőt teremteni minden  üzleti partnerünk  számára.

Mottónk „PARTNERE VAGYUNK A FEJLŐDÉSBEN!”

 

Társadalmi szerepvállalásunk

 

 

A Gördülő tánccsoport 2012-es karácsonyi ajándékaihoz járultunk hozzá

 

Azóta is folyamatosan támogatjuk a pozitív gondolkodású csapat munkáját.

 

"2011.őszén segítettünk felszerelni egy újonnan alapított hajléktalan menhelyet. A menhely beindításához szükséges felszereléseket kértek, főleg a konyha, az étkeztetés megvalósításához. 

Egy leányvállalattal közösen csaknem 1 Millió forint értékű adományt (konyhai eszközök, étkezéshez használatos tárgyak, cipők és ruhák, ágynemű) gyűjtöttünk össze a leendő lakók, az elszállásolt hajléktalan emberek számára."

 

 

 

 

 

 

 

Minden jog fenntartva