ACH IMPEX ZRT.

CÉGÜNKRŐL

Kínálatunk több mint 16 000 féle árucikkből tevődik össze, elsősorban háztartási, hobby és vendéglátóipari termékek forgalmazásával, importjával és exportjával foglalkozunk.

Versenyképes termékeket, teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tanácsadástól kezdve a kiszállításig.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy kizárólag viszonteladókat, általunk előzetesen regisztrált partner cégeket van módunkban kiszolgálni!

 

 

Kik vagyunk:

1998-ban kezdtünk el a magyar piac számára felkutatni és kifejleszteni a honi ízlésvilágnak leginkább megfelelő, esztétikus háztartási, asztali és konyhai-, főként porcelán, kerámia és üveg termékeket. Több évtizedes gyártatási tapasztalattal a hátunk mögött, évente egyre bővülő, frissülő kínálattal szolgáljuk partnereinket. Egyedi termékgyártatási konstrukcióink különleges gyártatási előfinanszírozást, kedvező egységárat és minőségi garanciát biztosítanak megbízóinknak, akik gyakran tőlünk eltérő gazdasági szektorokban tevékenykednek. Jelenleg 15ezer m2-en raktározunk több mint 19ezer különböző terméket. A termékválaszték nemcsak belföldön, hanem a szomszédos országokban is sikert aratott, így export tevékenységünk évente fokozatosan bővül. Jelenleg 19 országból összeválogatott termék portfóliót importálunk, és exportálunk  főként cseh, lengyel, brit,  román, szerb, szlovák, viszonteladó partnerek részére.

Export partnerek jelentkezését nagy örömmel fogadjuk. export@ach.hu 

 

Miért az ACH? 

Elkötelezett, hozzáértő munkatársak – igazi profi csapat – Önért!  Versenyelőnyt biztosítunk vállalkozásának. Garantáltan forgalomnövekedést eredményező szakmai tudással támogatjuk a szakterületen dolgozó viszonteladókat. Azonnal elérhető saját készlet, folyamatos termék utánpótlás. A folyamatos információ átadást, az érkező termékek kommunikációját, a rendelések beküldését területi képviselő kollégáink, valamint webshop lehetőség is segíti. Gyors, pontos áru összekészítés és kiszállítás. Versenyképes termékek, teljes körű szolgáltatás a tanácsadástól a kiszállításig Jól bevált alaptermék, közkedvelt termék, prémium kategória

 

Küldetésünk:

Partnereink piaci jelenléte erősödjön -, üzleteik forgalma emelkedjen, vevőik száma nőjön - fejlesszék vállalkozásukat. Munkatársaink számára tisztes megélhetést, hosszú távú munkalehetőséget és szakmai fejlődési lehetőséget biztosítsunk. Hisszük, hogy a magyar fogyasztók is éppúgy megérdemlik a minőségi termékeket a saját otthonukban és a közvetlen környezetükben, mint nyugat-európai  társaik. Megtalálni a minőségben és ár-érték arányban megfelelő termékeket a magyar vásárlóközönség számára. Küldetésünknek tartjuk továbbá, hogy mint korrekt, etikus cég -, külkereskedelmi kapcsolataink révén – Magyarország pozitív, jó megítélését erősítsük. Ennek érdekében a magyar piac számára felkutatunk olyan termékeket, melyekre a hazai piacon szükség van – biztosítjuk az ár-érték arányban legjobb háztartási, vendéglátó ipari, és hobby termékeket. Etikus és felelős kapcsolatot tartunk ügyfelekkel, munkatársakkal, beszállítókkal és befektetőkkel. 


  Víziónk:


Az egyedi gyártatásban szerzett tapasztalatainkra támaszkodva szeretnénk egyre több speciális termékfejlesztési igényt kiszolgálni, ezzel is segítve partnereinket piaci előny megszerzésében és vevőik megtartásában.

Mottónk „PARTNERE VAGYUNK A FEJLŐDÉSBEN!”